logo
1
s
f E-post  
 

Bedriften Ryfylke Bygg AS

Ryfylke Bygg AS ble etablert i 2001. Firmaet har i dag 22 ansatte. Vi holder til i egne lokaler på industriområdet på Birkeland og har moderne kontorfasiliteter og en stor lager hall.

Vi ønsker å ha et godt omdømme og utføre vårt arbeid slik at kunde er fornøyd og at vi også kan være tilfredse med resultatet. Kompetanse er viktig for å utføre arbeidet på en sikker og god måte, derfor har alle våre ansatte fagbrev som tømrer.

Ryfylke Bygg AS er medlem i Rytopp med lærlingeordning slik at fremtidig rekruttering er ivaretatt på beste måte. Vi har og alltid utplasserte elever fra Sauda Videregående skole.

Vi skal ha godt samarbeid med våre underleverandører slik at alle ledd sikres med god kvalitet, service og oppfølging ovenfor våre kunder. Firmaet bygges opp etter prinsippet «sten for sten», og har i dag en moderne bilpark, brakker, stillas, styringssystemer, lift, og alt nødvendig utstyr for bygging.
 
Vi bygger nye hytter og hus, samt rehabiliterer boliger, bygger utbygg og skifter tak/kledning/vinduer. Videre har vi
rammeavtale med Rogaland Fylkeskommune og ansvar for Sauda Videregående Skole avdeling, Sand, Lofthus og Birkeland.
Vi har og rammeavtale med Sauda Kommune. På industri har vi flere jobber med ombygging, nye kontorer, lydisolering med
mer for kunder som Eramet Norway AS, Rysteg, Statnett, Statkraft, Haugaland Kraft og Coop Haugalandet.
           
Ryfylke Bygg har og egne hyttefelter i Sauda samt at vi samarbeider med andre aktører. Eksempelvis Svandalen Holding
der vi har bygget 16 enheter og 200 er det totale målet.

Ryfylke Bygg er og opptatt av Sauda samfunnet og har i alle år deltatt med sponsing og støtte til lag og foreninger for idrett
og spesielt barneidrett. Pr i dag har vi sponsoravtale og reklameplassering på følgende steder: Lyngmyr idrettsanlegg, Sauda Sykkelklubb, Sauda idrettslag langrenn, Sauda stadion, Hovlandsnuten opp, Hoppgruppa, turlaget, Sauda golfklubb med mer.

Vi er en god gjeng på 22 stk som ønsker å ta godt vare på arbeidsplassen vår, skal vi få det til må vi levere et bra produkt og forlate byggeprosjektet når kunden er fornøyd. Det har vi gjort i over 10 år og skal gjøre det fremover også.

 
|

logo

 
1
Vår kvalitet er din trygghet
Vinduer   |   Sauda Ferie & Fritid 
Webdesign: MOFix Design ©