logo
1
s
f E-post  
 
Foto

Nybygg

Ryfylke Bygg As har oppført nærmere 100 hytter og hus. Vi er forhandler av Mesterhus på eneboliger og Fjord & Fjellhytter på hytter. Men vi har og mange selvtegnede hytter og kan forme hytta slik kunden vil ha den.

En bolig skal vi ha hele livet, med vår erfaring og kvalitet er det vårt ansvar og sørge for at kunde får som avtalt. Å bygge hus er en omfattende prosess og derfor er vår største fordel at vi er her i Sauda og skal være her i fremtiden også. Da kan all planlegging og utførelse skje lokalt med et godt samarbeid.

Fritiden er vår viktigste tid, her står familietid i fokus og en hytte er en drøm mange har. Vi bygger skikkelig slik at hytta kan vare i mange år fremover, ja gjerne flere generasjoner som ”familiehytta”. Flere ønsker også å bidra med egeninnsats og her er vi fleksible. Vi syr sammen en pakke som passer for hver enkelt kunde.

Vi bygger for mange kunder som ikke bor i Sauda. Her har vi god erfaring om hva som trengs av hjelp og bistand. Vi ordner gjerne alle faggrupper og følger prosjektet hele veien. Så sendes det jevnlig bilder til kunde. Vi har og ytt ekstra hjelp flere ganger med låning av henger, varemottak osv.

Så skal Dere bygge nytt, invester i et besøk og la oss vise hva vi kan bidra med.

|

logo

 
1
Vår kvalitet er din trygghet
Vinduer   |   Sauda Ferie & Fritid 
Webdesign: MOFix Design ©